HTML

Kinga a Kenguruk földjén - A New Life in Sydney

Utolsó kommentek

Címkék

A Pokolban sem lehet melegebb avagy 43 fok arnyekban Jan 8

2013.01.09. 06:15 Kingaroo

Sziasztok ti akik a kellemes hidegben elvezitek az eletet... ket puhara fott alaposan atpirult honfitarsatok szol hozzatok onnan ami a mennyorszagnak tunt egy ideig aztan jott a fekete leves pokol szeru elmeny alakjaban...

Mit is mondhatok? Nem veletlenul talaltak ki a legkondit... ugyan tulzasba viszik sokszor de a jo mennyisegben egy aldas.... lett volna tegnap ha nekunk lett volna... na de nincs... egy ventillator is jo lett volna... an de erzitek hogy ez mar megint a lett volna esete... szoval tegnap mint elorejeleztek embernek nem valo ido koszontotte Sydney lakosait... bar sokaknak nem ez volt a legnagyobb gondjuk ugyanis a hatalmas tuzek lassan erik el emberek otthonait ahonnan egy par ora alatt ki kell koltozniuk mert lehet minden a tuz martalekava lesz, szoval lehet nem kellene ennyire panaszkodnom... ma beszeltem egy vendeggel aki Tazmaniabol hivott es mondta, hogy naluk ahol nem szoktak lenni tuzek mostmar lehet latni a langokat a tavolban es a fustot is mar napok ota erzi....

Na de mindeki a sajat gondjara koncentral... az edzoteremben jo volt mert ott van legkondi... elvileg ma is lett volna edzesem de lemerult atelom igy Serge a szemelyi edzom, meno mi ( na ne izguljatok annyira nem tortunk fel, ez benne volt az uj emberek csatlakoznak a clubhoz csomagban) szoval nem kaptam meg az sms-et hogy megse jo neki a mai nap szoval edzegettem magamban... nem jott az igazi feket leves addig mig el nem hagytam a melot. Kilepek az utcara es megcsap a meleg szel... bevasarlok es rohanas a komphoz ahol mindig olyan szupi kellemes szellos ido szokott lenni, hat nem ma!!!! Leulok bent mert kint meg a nap is sut es parolodok a tobbiekkel egyutt majd azt gondolom ennel csak jobb lehet kint mertb ott legagalabb van menetszel... egy nagy lof...t, mint akit pofon vagtak ugy hokolok vissza az ajtobol... olyan meleg a szel mintha langszoroval lonnenek felem. hazavanszolom magam... es mi fogad a lakas se sokkal jobb. Na nem reszletezem tovabb eleg az hozza ilyen meleg napot en meg nem eltem es remelem bnem is fogok soha tobbet. ja es eldontottem eljkezdek igazan jol viselkedeni, hiszen ah ez a meleg jelzeserteku a pokolra... an akkor tuti hogy oda nem szeretnek jutni.

Sokat nem csinaltunk az este csak veszettul probaltuk tulelni a napot illetve az estet... elaludni is alig tudntunk a nyolcvanadik hideg zuhany utan vegul sikerult! Holnapra mar tervebe van veve a ventillator vasarlas!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: 2013 Januar

A bejegyzés trackback címe:

https://kingaroo.blog.hu/api/trackback/id/tr515007513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása