HTML

Kinga a Kenguruk földjén - A New Life in Sydney

Utolsó kommentek

Címkék

Szilveszter Dec 31 BUEK!!!!

2012.12.31. 06:28 Kingaroo

Meg a meloban ulok , de mar rogton kilovunk es megyunk a Teresaekhoz. Naluk unnepeljuk az uj evet mert toluk, marmint a parkbol ami 10 percre van toluk istenien lehet latni a tuzijatekot ami allitolag a legtutibb a vilagon... Na majd meglatjuk es kedves huseges olvasoinkat tudatjuk:)

Ja most gyorsan BUEK mindenkinek!!!!! Mi 10 oraval elottetek eljuk ezt at ugyhogy majd gondolunk ratok akik meg 2012-ot irtok 2013-bol:)

Ma nagyon jo ido van szoval visszuk a furdorankat is hogy csobbanjunk meg az ejszaka elott... es rakokat fogunk grilleznihmmm alig varom.

Ma megvolt az ev utolso edzese szamomra... ugyhogy johet a daj-daj. Gabor is edzett ma mert elhozta a cangat es szegeny durdefektet kapott utkozben:) szoval nem telnek esemenytelenul napjaink...

Jovore jonnek a kepek is!!!!

Kuldunk mindenkinek egy kicsit ebbol a napsutesbol es sokat a jokedvunkbol, de azert avlamennyit megtartunk mi si magunknak... ugye nem baj?!

Legkozelebb mar 2013bol jelentkezem a jovobol>

 

3 komment

Címkék: Beilleszkedes Eloszor

A bejegyzés trackback címe:

https://kingaroo.blog.hu/api/trackback/id/tr634988762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melcsi_81 2013.01.01. 18:36:11

Hahó!

Nektek is BUÉK utólag innen a nagy Budapestről, hát mégsem jött el a világ véhe, hihi:-)
Remélem szép volt a tüzijáték, én is olvastam pár napja hogy nálatok az operaház előtt van ez egyik legtutibb tüzijáték ilyenkor!!!
Nálunk elég jól telt, éjfélkor kendvenc kék peszgőmmel Karádon, utána fél egykor már kidőltünk, de ez így volt jó, mert előző nap dajdaj volt:-)
CSÓK NEKTEK!

Arnold77 2013.01.01. 22:20:56

BUEK Nektek !!! :-)
Vegre sikerult belepnem !! Ti tudjatok mirol beszelek :)
Itthon is nagyon jó idő van ám kb -3 fok .

vensgizi 2013.01.01. 23:54:57

Megnéztem a neten a Sydney 2013-tüzijátékot, így el tudom képzelni milyen pazar látvány lehetett élőben ... Nagyon boldog új esztendőt Nektek !!
süti beállítások módosítása