HTML

Kinga a Kenguruk földjén - A New Life in Sydney

Utolsó kommentek

Címkék

Szabadteri mozi Jan 15. - egy csoda!!!!!

2013.01.22. 05:57 Kingaroo

Veger felvilladt ez a nap is. Ezeket a jegyeket meg decemberben megvettuk szerintem 9en... nem keves penzert, mar ahhoz kepest hogy ez csak egy mozi.... na de a Teresa nagyon mondta hogy egy hatalmas elmeny... szoval jegyet megvettunk es am megyunk is melo utan... persze pont ilyenkor kell tovabb maradni egy kicsit igy lobog a hajunk a rohanasba... az irodaba bejon lelie es utkozben talalkozunk Gaborral, Colin pedig mar a sorban all hogy legeyn jo helyunk emrt 6.20kor van kapunyitas... itt mindenki maganak fogallja a szeket.

Nyilnak a kapuk es bemegyunk, szetoszlunk... a fiuk a szekeket foglaljak mig Teresa etelert, lellie pik-nik heleyert megy en pedig az italert felelek:) Mindent beszerzunk esa leggyonyorubb panaroma elott piknikezunk ugyanis a Harbour Bridge es az Operahaz tarul elenk, mivel ez a szabadteri mozi a Botanikus Kertben van az obolben es a vaszon pallokon all a vizben... GYONYORU!!!! Szoval eszegetunk iszogatunk, kozben sotetedik, a film csak 8.30kor kezdodik mert addigra mar lemegy a Nap... Az Audi az egyik szponzora ennek a mozinak igy lehetosegunk van egybe beulni es fenykepezkedni...

8.20 fele mindenki a heleyre csucsul es indul a fil, egy Helen Huntos filmet nezunk a vilag talan legszebb mozijaban... persze alig tudunk a filmre figyelni annyira gyonyoru a kilatas es az ido is kellemes.... hazadobnak a Teresaek a fnatasztikus este vegen... Ez a legszebb dolog amit itt lattunk, barki aki jon januarban es februarban megy ez a mozi es idoben kell foglalni!!!

Szólj hozzá!

Címkék: 2013 Januar

A bejegyzés trackback címe:

https://kingaroo.blog.hu/api/trackback/id/tr125033713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása